"Om mee te beginnen "
Boerenbrood met Trien dipper en kruidenboter | - 5,50 |
Huis gemarineerde olijven | - 3,50 |
Mini frikandel speciaal 4 stuks Oester traditioneel geserveerd met ingelegde rode uien in wijnazijn per stuk | - 4,50 - 3,50 |
Oesters op 3 manieren traditioneel, gegratineerd & gin komkommer Serranoham dun gesneden, geserveerd met noten en toast | -11,50 - 8,50 |
Dim sum 3 stuks met Japanse mayo, sesamdressing en bosui | - 8,50 |
Pata Negra dun gesneden geserveerd met noten en toast | -16,50 |
King-krab salade geserveerd met toast | - 9,50 |
Garnalenkroketjes 2 stuks | - 7,50 |
Loempia van eend met hoisin 3 stuks | - 6,50 |
Voorgerechten
Carpaccio
Carpaccio met pesto en oude kaas -13,75
Carpaccio met truffelmayonaise -13,75
Carpaccio half-half (combinatie van bovenstaande keuze) -14,75
Al onze carpaccio’s worden geserveerd met zongedroogde tomaatjes en olijven
Extra truffelmayonaise -1,50 supplement eendenlever krullen -4,50
Tataki (Oosterse carpaccio) -16,75
Licht aangebakken Simmentaler rund, dun gesneden en gegarneerd
met Japanse mayo, sesam dressing en geroosterde uitjes
Zalm
Gerookte zalm geserveerd met, toast, ingelegde rode ui en cocktailsaus -15,50
Coquille
Op de plancha gebakken coquille met Pata Negra,
toast van brioche en crème van truffel -17,75
Sashimi van zalm & tonijn
Geserveerd met ingelegde gember, vers gehakte wasabi,
soja saus en salade van wakamé -16,50
Dim sum
Krokante dim sum geserveerd met Italiaanse ham,
pijnboompitjes, tomaat en een stroop van sesam -15,75
Culinaire Visserij
Combinatie van oester, scampi, coquille, rivierkreeft, king-krab salade,
garnalenkroket en gerookte zalm -19,50
Dim sum (V)
krokante dim sum gevuld met groenten geserveerd met komkommerlinten
noten, tomaat, olijf en stroop van sesam -15,75
Burrata (V)
Romige mozzarella, gemarineerde pomodori, tomaten parels,
zongedroogde tomaatjes en groene kruiden olie -14,75
| ||
| ||
Trien's Tasting Menu
Onze koks bereiden voor u een verrassend diner
4 gangen: voor/tussen/hoofd/na -44,50
5 gangen: voor/voor/tussen/hoofd/na -52,50
6 gangen: voor/voor/tussen/tussen/hoofd/na -59,50
Dit menu is alleen per tafel te bestellen,
voor diegenen die alles lusten
Soepen
Tomaat
Verse tomatensoep van Hollandse tomaten geserveerd
met gekookte kip -6,75
Uien
Goed gevulde uiensoep gegratineerd met room en oude kaas -6,75
Kreeft
Huisgemaakte kreeftensoep met rivierkreeft,
gebakken scampi en room -12,75
Trio soepjes
Tomaat met kip, uiensoep gegratineerd, kreeftensoep
met rivierkreeftjes - 9,50
Tussengerechten
Ossenhaas “Hong Kong Style”
Ossenhaasreepjes in teriyaki saus, knoflook, uien, champignons en kroepoek -14,50
Scampi’s
In pittige knoflookolie gegaarde scampi’s met uien, champignons en chilipepertjes -14,50
Eendenlever
Gebakken eendenlever met een tarte tatin van appel en saus van rode port -21,50
Mosselen
Gegratineerde Nieuw-Zeelandse mosselen met kruidenboter en oude kaas -14,50
Hoofdgerechten
Black Angus Bavette (Green Egg)
Ontzettend malse bavette door de marmering van de dunne lijntjes vet die door het vlees lopen.
Black Angus staat garant voor uitzonderlijke kwaliteit.
Geserveerd met saus naar keuze -29,50
Spareribs -19,50
Met knoflooksaus
Varkenshaas -24,50
Pannetje gevuld met gebakken varkenshaaspuntjes, spekjes, uien en champignons
gegratineerd met kaas
Mixed grill -24,50
Spareribs, jalapeno cheddar worst en steak geserveerd met knoflook saus
Varkenswangetjes -26,50
Op lage temperatuur gegaarde wangetjes geserveerd met Pata Negra,
en een kroketje van zwezerik
Onze Tournedos worden gesneden van de Belgische blauwe ossenhaas
Tournedos 150 gram met 3 Scampi's -29,50
Tournedos 200 gram -29,50
Tournedos 200 gram met gebakken eendenlever en Madeira truffelsaus -35,50
Chateaubriand 500 gr. -38,50 pp
Geserveerd met groentengarnituur en saus naar keuze
(Per 2 personen te bestellen)
Extra gebakken eendenlever -8,50
Saus naar keuze: port, peper, champignon of bearnaise
Vegetarisch
Cannelloni gevuld met gehakt, paddenstoelen en truffel overgoten met bechamelsaus
en gegratineerd met kaas -24,50
of
Roergebakken groenten met romige rode currysaus en rijst -21,50
Scampi's
Gebakken scampi's met romige rode curry saus geserveerd met rijst -26,50
Zalmfilet
Gebakken zalmfilet met scampi’s,
aardappelpuree en beurre blanc saus -24,50
Wij serveren bij alle soepen en voorgerechten boerenbrood.
Bij alle hoofdgerechten serveren wij frites, mayonaise, groentes en salade.
(Voor diëten of allergieën vraag uw gastheer/gastvrouw voor passende informatie.)