Diner/Lunch/IJssalon
  • Menukaart
  • Onbeperkt genieten
  • Reserveren
  • Impressie
  • Contact
  • Nieuwsbrief
  • Rogstraat 26-28
    5373 AV Herpen
  • info@trienherpen.nl
  • 0486 414141
  • MAANDAG en DINSDAG GESLOTEN
  • A la carte
  • Desserts
  • Kids
  • Lunch
  • Wijnen
  • High tea
  • High wine
  • Keuzemenu 32,50
  • Kerstmenu 2019
  • IJssalon
  • Bistro

"Om mee te beginnen "

Boerenbrood met Trien dipper en kruidenboter

- 5,50

Huis gemarineerde olijven

- 3,50

Mini frikandel speciaal 4 stuks

Oester traditioneel geserveerd met ingelegde rode uien in wijnazijn per stuk

- 4,50

- 3,50

Oesters op 3 manieren traditioneel, gegratineerd & gin komkommer

Serranoham dun gesneden, geserveerd met noten en toast

-11,50

- 8,50

Dim sum 3 stuks met Japanse mayo, sesamdressing en bosui

- 8,50

Pata Negra  dun gesneden geserveerd met noten en toast

-16,50

King-krab salade geserveerd met toast

- 9,50

Garnalenkroketjes 2 stuks

- 7,50

Loempia van eend met hoisin 3 stuks

- 6,50

                                                                     Voorgerechten 

Carpaccio

Carpaccio met pesto en oude kaas           -13,75

Carpaccio met truffelmayonaise                -13,75

Carpaccio half-half (combinatie van bovenstaande keuze) -14,75

Al onze carpaccio’s worden geserveerd met zongedroogde tomaatjes en olijven

Extra truffelmayonaise -1,50 supplement eendenlever krullen -4,50

Tataki (Oosterse carpaccio) -16,75

Licht aangebakken Simmentaler rund, dun gesneden en gegarneerd

met Japanse mayo, sesam dressing en geroosterde uitjes

 

Zalm

Gerookte zalm geserveerd met, toast, ingelegde rode ui en cocktailsaus  -15,50

Coquille

Op de plancha gebakken coquille met Pata Negra,

toast van brioche en crème van truffel  -17,75

 

Sashimi van zalm & tonijn

Geserveerd met ingelegde gember, vers gehakte wasabi,

soja saus en salade van wakamé -16,50

 

Dim sum

Krokante dim sum geserveerd met  Italiaanse ham,

pijnboompitjes, tomaat en een stroop van sesam -15,75

 

Culinaire Visserij

Combinatie van oester, scampi, coquille, rivierkreeft, king-krab salade,

garnalenkroket en gerookte zalm -19,50

Dim sum (V)

krokante dim sum gevuld met groenten geserveerd met komkommerlinten

noten, tomaat, olijf en stroop van sesam -15,75

Burrata (V)

Romige mozzarella, gemarineerde pomodori, tomaten parels,

 zongedroogde tomaatjes en groene kruiden olie -14,75

         

 

  Trien's Tasting Menu 

Onze koks bereiden voor u een verrassend diner

 

4 gangen: voor/tussen/hoofd/na -44,50

5 gangen: voor/voor/tussen/hoofd/na -52,50

6 gangen: voor/voor/tussen/tussen/hoofd/na -59,50

 

Dit menu is alleen per tafel te bestellen,

voor diegenen die alles lusten

Soepen

Tomaat

Verse tomatensoep van Hollandse tomaten geserveerd

 met gekookte kip -6,75

 

Uien

Goed gevulde uiensoep gegratineerd met room en oude kaas -6,75

 

Kreeft

Huisgemaakte kreeftensoep met rivierkreeft,

gebakken scampi en room -12,75

 

Trio soepjes

Tomaat met kip, uiensoep gegratineerd, kreeftensoep

met rivierkreeftjes - 9,50

 


                                                        
Tussengerechten

                                            
      Ossenhaas “Hong Kong Style”
                
Ossenhaasreepjes in teriyaki saus, knoflook, uien, champignons en kroepoek -14,50

                        Scampi’s

In pittige knoflookolie gegaarde scampi’s met uien, champignons en chilipepertjes -14,50

 

Eendenlever

Gebakken eendenlever met een tarte tatin van appel en saus van rode port -21,50

 

Mosselen

Gegratineerde Nieuw-Zeelandse mosselen met kruidenboter en oude kaas -14,50

                           

   

 

   Hoofdgerechten

Black Angus Bavette (Green Egg)

       Ontzettend malse bavette door de marmering van de dunne lijntjes vet die door het vlees lopen.
Black Angus staat garant voor uitzonderlijke kwaliteit.

Geserveerd met saus naar keuze -29,50

 

  Spareribs -19,50

 Met knoflooksaus

Varkenshaas -24,50

 Pannetje gevuld met gebakken varkenshaaspuntjes, spekjes, uien en champignons

gegratineerd met kaas

Mixed grill -24,50

Spareribs, jalapeno cheddar worst en steak geserveerd met knoflook saus

Varkenswangetjes -26,50

Op lage temperatuur gegaarde wangetjes geserveerd met Pata Negra,

en een kroketje van zwezerik 

 

Onze Tournedos worden gesneden van de Belgische blauwe ossenhaas

Tournedos 150 gram met 3 Scampi's -29,50

Tournedos 200 gram -29,50

Tournedos 200 gram met gebakken eendenlever en Madeira truffelsaus -35,50

Chateaubriand 500 gr. -38,50 pp

Geserveerd met groentengarnituur en saus naar keuze

(Per 2 personen te bestellen)    

Extra gebakken eendenlever -8,50

Saus naar keuze: port, peper, champignon of bearnaise

 

Vegetarisch

Cannelloni gevuld met gehakt, paddenstoelen en truffel overgoten met bechamelsaus

en gegratineerd met kaas -24,50

of

Roergebakken groenten met romige rode currysaus en rijst -21,50

 

Scampi's  

Gebakken scampi's met romige rode curry saus geserveerd met rijst -26,50

 

Zalmfilet

Gebakken zalmfilet met scampi’s,

aardappelpuree en beurre blanc saus -24,50

Wij serveren bij alle soepen en voorgerechten boerenbrood.

Bij alle hoofdgerechten serveren wij frites, mayonaise, groentes en salade.

             (Voor diëten of allergieën vraag uw gastheer/gastvrouw voor passende informatie.)

© 2019 | privacy beleid