HOME
OPENINGSTIJDEN:
Woensdag en donderdag open vanaf 17:00u.
Vrijdag, zaterdag en zondag open vanaf 12:00u.
Maandag en dinsdag gesloten.

Specialiteitenbord

Bites:

Brioche / gerookte paling / mierikswortel / crème fraiche / haringkaviaar

Brioche / pata negra / truffelmayonaise

Bara Bara / kip / kerrie

Coquille / kimchi / japanse mayonaise / gegratineerd

Voorgerechten:

Steaktartaar / tomaat / basilicum / parmezaan / brioche

Carpaccio / ossenhaas / verse truffel / parmezaan / Buss no1 olijfolie

Hoofdgerechten:

Corvina / lavas / tomaat / vissaus

Entrecote graangevoerd / gegrild / chimichurri

Iberico ribfingers / japanse mayonaise / okonomiyakisaus / furikake krokant

Vega tandoori / yoghurt dip / naanbrood

Tournedos / gorgonzola / paddenstoelen / hazelnoot